95% Pengguna Tetap Kami Mempunyai Masalah SAMA SEPERTI ANDA! Dah Bertahun-tahun Makan Ubat Hospital Sebab Kencing Manis, Darah Tinggi, Sakit Jantung, Kolestrol, Kanser & Sakit Sendi Kronik.

Beransur Sembuh Seawal 2 Minggu Secara Semulajadi Tanpa Bahan Kimia Merbahaya Kini Dibongkarkan !

DISAHKAN OLEH PAKAR SEDUNIA

LIHAT APA KATA PENGGUNA KAMI...

Puan Liliwaty

→  Pesakit Sendi & Tulang.

Sebelum:

→ 15 tahun menderita makan ubat hospital.

→ setiap kali makan ubat hospital jadi sakit kepala, kulit jadi kering.

→ Kemudian datang pula slip disc.

→ Nak duduk lama tak boleh, nak berdiri pun tak boleh.

→ Pernah kena halau dengan bos sebab muka dah pucat.

→ Mana nak ada duit RM100,000 untuk bedah, itu pun 50/50 kalau berjaya.

Selepas guna Ashwagandha:

→ Badan jadi ringan, angin dalam badan berkurang

→ Sakit tulang dah berkurang

Kak Siti

Bekas penghidap kanser payudara

Sebelum:

→ Ada kanser payudara.

→ Trauma dengan hospital, risau bila fikir pasal anak.

→ Dah belanja lebih RM10,000 cuba produk lain.

→ Payudara mengeras, sakit melampau.

→ Doktor suruh bedah.

→ Kakak (nurse) pun susah hati fikir risiko bedah.

→ Buat keputusan ikhtiar cara lain selain bedah.

Selepas guna Ashwagandha:

→ Tak jadi buat chemo.

→ Hidup berubah jadi normal.

→ Kanser yang mengeras jadi lembut dan kecut.

→ Dulu belakang badan merah, sekarang takde dah.

→ 2 minggu je dah hilang segala sakit.

→ Kakak yang nurse pun terkejut dengan hasil Ashwagandha.

Kak Aisyah

Bekas penghidap darah tinggi & kencing manis

Sebelum:

→ Ada darah tinggi.

→ Makan ubat, tiba-tiba gula pun naik.

→ Dah senaman, tak makan manis pun gula naik juga.

→ Jumpa doktor pakar, makan ubat mahal tapi bila tak makan, gula naik balik.

→ Buat keputusan ikhtiar cara tradisional.

Selepas guna Ashwagandha:

→ Rasa segar.

→ Suami tegur “eh dah sihat ke?”

→ Boleh buat semua aktiviti tanpa penat.

→ Anak yang asalnya tak percaya pun nampak kesan, akhirnya anak pun makan Ashwagandha juga.

→ Jimat banyak.

BAGAIMANA ASHWAGANDHA KSM-66 MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DARIPADA DOKTOR DAN PAKAR PERUBATAN?

Di dalam satu ujian klinikal menunjukkan ia mampu mengurangkan kolesterol sebanyak 53% dan mengurangkan triglyceride (lemak dalam darah) sebanyak 45%. Di dalam ujian klinikal yang lain juga menunjukkan penurunan kolesterol dan triglyceride dengan ketara dengan penggunaan selama 60 hari. Kajian lain juga menunjukkan ia berkesan terhadap penurunan radangan yang membantu mengurangkan risiko sakit jantung.

RUJUKAN KAJIAN:

Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015 2011

Ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Ashwagandha iaitu withaferin membantu untuk membunuh fungsi sel kanser. Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa ia membantu merawat beberapa jenis kanser iaitu kanser payudara, kanser paru2, kanser usus, kanser otak dan kanser ovari. Di dalam satu ujian klinikal, withaferin berjaya mengurangkan pertumbuhan kanser ovari sebanyak 70-80% dan juga menghalang sel kanser dari merebak ke organ lain.

RUJUKAN KAJIAN:

Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015 2011

Di dalam satu ujian klinikal mendapati bahawa penggunaan Ashwagandha berjaya menyelesaikan masalah obesiti, darah tinggi, kencing manis, masalah sistem pernafasan, penyakit berkaitan sel otak, dan demesia.

RUJUKAN KAJIAN:

Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013

Menurut beberapa ujian klinikal yang dijalankan oleh para doktor dan pakar perubatan, penggunaan Ashwagandha KSM-66 membantu menurunkan bacaan gula dalam darah hanya dalam masa 30 hari.

RUJUKAN KAJIAN:

Jonathan Gorlick et al 2015 | Taranjeet Kaur et al 2017 | Agatha Betsy et al 2012

MEMPERKENALKAN...

ASHWAGANDHA KSM-66

Ashwagandha KSM-66 adalah ashwagandha dengan “Medical Grade“, diambil daripada bahagian akarnya sahaja dan telah digunakan secara meluas bagi tujuan perubatan.​

Pengguna Berpuas Hati Dengan Kesannya!

TERBUKTI SECARA SAINTIFIK MELALUI UJIAN KLINIKAL

Lebih 1,269 ujian klinikal dijalankan ke atas Ashwagandha (withania somnifera) di universiti, jabatan kesihatan dan hospital oleh doktor dan pakar bertauliah di seluruh dunia di mana hasil ujian klinikal mereka direkodkan secara terperinci dan disahkan oleh United States National Library of Medicine.

"APA PERBEZAAN ASHWAGANDHA KSM-66 DENGAN YANG BIASA DI PASARAN?"

HANYA DENGAN AMALKAN 2 KALI SEHARI

2 biji selepas sarapan pagi.

2 biji sebelum tidur malam.

Nota: Sehari Mesti Cukupkan 1200mg Bersamaan 4 Biji Sehari.

Anda Akan Rasai Kesannya :

Apa Yang Kami Mahukan Hanyalah Anda Dapat Kembali Sembuh Dan Kesihatan Anda Kembali Normal, Sama Seperti Pengguna Kami Sebelum Ini..

“Semalam saya rasa panas di kaki sebab makan macam2. Panas di kaki itu simptom orang yg ada kencing manis. Panas yang membahang. Saya ambil 2 biji, saya makan ubat herba ini tanpa kapsul. Kapsul tu saya buka dan terus kemam. Rasanya sikit2 pahit tapi sedap. Bagi saya pahit ni ubat. Selepas 5 minit rasa panas membahang di kaki tadi hilang dengan cepat. Alhamdulillah. Sekarang bacaan gula dalam darah pun makin turun. Alhamdulillah”.

Imam Nasir , 62 Tahun

Ashwagandha KSM-66 Sangat Berkesan…

Sehinggakan jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan anda dalam masa 60 hari..

Anda berhak dapat 100% jaminan pulangan wang!
Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Ashwagandha KSM-66 ini memang TERBUKTI BERKESAN!

Dapatkan SEKARANG pada harga Special Diskaun ini, klik pada gambar harga di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini akan ditamatkan. Selepas ini, anda perlu bayar pada harga asal iaitu RM150 sebotol jika promosi ini dah tamat.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

Cara membuat pembelian:
1) Klik pada gambar pakej harga yang anda mahukan.

2) Isikan maklumat detail anda.

3) Pilih transfer atau COD.

KASTRA SDN BHD REGISTRATION NO. 20317236011 (621021609-P)

28, 5F, JALAN SETIA PERDANA BD U13/BD, SETIA ALAM,40170 SHAH ALAM, SELANGOR

NO. TEL : 018-3742160

Soalan Lazim Dari Pengguna Sebelum Ini

Tiada kesan sampingan namun ia mempunyai ‘healing process’ (proses penyembuhan dalam tempoh yg singkat). Tidak digalakkan bagi wanita mengandung, menyusu, dan mereka yang mempunyai masalah hyperthyroid.

Tidak! Ashwagandha KSM-66 ini adalah herba perubatan, 100% organik dan tidak mengandungi apa-apa bahan yang merbahaya.

Boleh kerana kandungannya boleh memberikan tenaga kepada tubuh badan, bertindak sebagai penguat imun badan dan ia juga memberikan kebaikan kepada fungsi otak supaya lebih fokus, lebih efektif ketika melakukan tugas dan pelbagai lagi manfaat untuk badan dan otak.

Bergantung pada hari bekerja. Biasanya dalam 1- 3 hari (Semenanjung) dan 3-5 hari (Sabah dan Sarawak)

Tidak dinasihatkan untuk ibu mengandung atau menyusu untuk menggunakan Ashwagandha KSM-66.

Insya Allah berkesan. Setakat ni dah ramai testimoni kami yang berjaya kurangkan masalah kesihatan yang dihadapi.

Tidak. Untuk golongan yang diet, bersukan, bina badan, dan pelajar yang nak kuatkan memori juga boleh amalkan Ashwagandha KSM-66.

Boleh. Tapi anda harus jarakkan masa 1-2 jam selepas/sebelum untuk mengambil Ashwagandha KSM-66.

Kami akan pulangkan semula wang anda sekiranya langsung tak memberikan apa-apa perubahan dalam 60 hari.